Masy's FotoPage
~just plain cool~
By: ms masy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-May-2007 02:58 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti Mesiaa~

 
 
naek airbus MU
View all 54 photos...
cuti cuti mesiaku..

Shah alam - putrajaya - LCCT - Langkawi - LCCT - Putrajaya - Mines - Eyes On Mesia - Seremban - Shah Alam..

hamek ko!


Thursday, 8-Mar-2007 05:57 Email | Share | | Bookmark
Century Hotel, Melaka~

org tgh xde leh aa snap jap
just b4 d meeting started
raon lps meeting
View all 15 photos...
heheh klu korang tgk asek muke aku je, bawak2lah bertenang. konsep penggambaran kali ini adalah - kameraku kameraku jua maka modelnya tak lain tak bukan, adalah aku, aku dan aku lagi. lagi-lagi aku ahahahah~


Wednesday, 7-Mar-2007 03:00 Email | Share | | Bookmark
Hot FM Big Jam~

 
sape dia ni ek? apsal aku tgk sume org jerit2 bile nmpk dia?
ruffedge
View all 19 photos...
dah lepas pon mende ni tapi malas banget nak upload.
ini je yg ade. aku dok jauuuuuuuh tp ok laa. dah abes zoom dah tu. tgklah mane yg ade ni ye. aku x snap sume artis, snap mana yg aku rasa berkenan jerk ahahaha.

jgn kutuk taw. guna night mode, so gegar lagik! maafkanlah kekhilafan daku ya!~


Tuesday, 13-Feb-2007 07:14 Email | Share | | Bookmark
Gambar kampung~

ni langit tp bkn kat kg
 
 
View all 16 photos...
Ape kata kali ni kite diam je.. dan menghayati gambo-gambo kat kampung ni. orang yang tinggal kat tempat tak berapa nak kampung mcm aku ni memang teruja je tgk view gini. so..


layaaaaaannn..~


Tuesday, 16-Jan-2007 07:29 Email | Share | | Bookmark
Pameran Kegemilangan Sains Dalam Tamadun Islam @ KLCC

ramai org
 
 
View all 30 photos...
aku amek byk gmbr, tp mostly gegau sebab aku set modenye to museum. so bile tade flash, gambar jadik gegarlah.. gegar gegar gegarkan (stail rafej).

enjoy mana yg ade jelah ek. huhu

satu lg, aku tak ingatlah semua nama instrumen yg aku snap tu. mana yg aku ingat, aku ubuhlah namanye ye. klu tak puas ati, gi report polis taklah.. x puas ati, aku cadangkan korang gi pameran tu, wokeh!


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net