Masy's FotoPage
~just plain cool~
By: ms masy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Jul-2006 02:38 Email | Share | | Bookmark
Babang Zol kawen, dan aktiviti rewang²

ni le kemantinnye..pengantin laki tu baru kuar wad, kene denggi
chaaaakk!!
kat sini pon ade org nk btenet. tak paham aku ape yg best.ermmm
View all 18 photos...
Ahad lepas (9/7/06), gi ke Teluk Intan utk memenuhi jemputan perkahwinan Babang Zol, budak opis aku merangkap senior aku mase kat UiTM dulu dgn pasangannye Ina (junior aku neh!). Simple dimple sunggoh majlisnye. Tp yang malu tu, kitorang jejak je umah dia, DJ tu wat announcement - tolong yee tuan rumah..tuan rumah mane penyambut tetamu yang pompuan, ni ade tetamu 3 orang dari KL ni. adeh pakcik..kot ye pon, toksah le wat promotion..huuhu.

Tunggu kat tempat kejadian agak lame gak la. Tunggu pengantin, saing skali tunggu Abg Kamarul dari Penang. Last² x dapat pon nak beramah mesra sgt dgn dia sbb malas laa aku nk tunggu lama. Panas tau! Sorilah bang, nak gi jenjalan arr. Amek gambar pon tak, apedaa aku ni. Sian dia. Ermm..

Pastu kitorang gi le jenjalan kat Teluk Intan tu. Pehtu terus shoot gi Lumut. Sibbaik duit takde, klu tak kompem kitorang dah terlepas gi Pangkor. Hohoho.


Tuesday, 23-May-2006 03:37 Email | Share | | Bookmark
Focus Group Discussion

daftar dulu ye cik..
fasi tengah siap sedia..hehe
da start
View all 21 photos...
Program 'mengutip pendapat dan idea penduduk di KL' ni diadakan dua hari - di dua kawasan yang berlainan. Yang 1st kat Stadium Bola Sepak KL di BTR (13 Mei), dan yang 2nd kat Kompleks Sukan Desa Tasik, BTS (20 Mei). Membabitkan wakil-wakil penduduk di dua kawasan - kawasan Bandar Tun Razak -Sg Besi dan Bukit Jalil - Seputeh.

Yang first tu agak chaos laa jugak. YB cuba nak sabotaj program, selambe papa je ajak dorang balik. Sibbaik orang lain tak setuju (boooo kat YB ). Yang seken tu ok. Maybe sebab jumlah kehadiran yang kurang berbanding kat BTR, so everything under control. Sayang tak dapat jumpe YB Teresa n Dato' Shahrizat (saje nk tengok live), jumpe wakil dorang je..hehe

1st time aku diberi tugas untuk coordinate program. Everything on me, bebeh! Naya sungguh.


Wednesday, 12-Apr-2006 00:49 Email | Share | | Bookmark
Da Trip

 
 
 
View all 80 photos...
Halloooo..

Sebelum anda mengeluarkan sebarang komentar, ingin aku jelaskan di sini bahawasanya gambar-gambar ini diambil bagi memenuhi keperluan database opis dan bukannya atas tujuan nak try skill ke ape ye. Jadi aku ubuh kat sini gambar-gambar posing dan jugak sket gambar-gambar dari database yang aku rasa ok laaa utk tatapan kita bersama. Yang baik jadikan tauladan, yang buruk jadikan sempadan (huh?).

Enjoy!!

satu lagi, gambar memang aku x susun sebab datang dari 7 bijik kamera..heheh...ni pon gambar dr kamera ke 7 x dapat lagi neh..hoho


Friday, 31-Mar-2006 03:24 Email | Share | | Bookmark
Kejadian

 
 
giler aahh..
View all 4 photos...
Baru-baru ni aku kene gi survey. Dan tak sangka pulak, rupanya lebuhraya yang digembar-gemburkan dalam net aritu rupanya di dalam kawasan site kitorang (sile rujuk blog Superdiman utk maklumat lanjut). Memang patut penduduk kawasan Bandar Baru Sri Petaling tu wat demonstrasi ke hapa. Dekat giler dgn rumah dorang. Sempat laa jugak snap gambar. Maaflah tak clear, hujan. Lagipun aku hanyalah pemandu, bukan jurugambar

Satu lagi tu gambar anjing2 sekelian. Aku dapat tengok aura seekor anjing jantan - dikejar oleh 6 ekor anjing (betina la kot). Tapi encik anjing jantan tu memang cool laa..patutlah sume betina tu suka kat dia


Monday, 20-Mar-2006 04:05 Email | Share | | Bookmark
Palm Garden Resort, 10 - 13 Mac 2006

 
 
 
View all 12 photos...
Ada satu ari je yg leh posing2, tu pon ramai nau dok kaco time shooting tu..huahahahaha..apedaa.. maybe aku je yg gayat amek2 gambo kat situ, org len dah muntah gaknye.

aahhhhh... my happy heart laaa whatever i want to do!


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net