Masy's FotoPage
~just plain cool~
By: ms masy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Zoom In Bersama Exists

 
 
 
View all 12 photos...
Tensen gue! sikit je rupenye gambo aku amek..x pasan aa..bizi tau!
dah laa aku terpaksa delete video Exists masa tgh nyanyi lagu Masih Terserlah Ayumu (yg kat auditorium je dpt tgk ni) sbb memory card full. kuciwaaaaaa..

Bertambah2 kuciwa bila gambar2 mostly gelap sbb xde flash! Ntah tangan sape laa yang selambe papa je menggode-gode mende kamera ni So ini jelah gambar2 yg dpt diselamatkan...

Enjoy je laa ek?

*tetiba aku nmpk gumuks..huhuhuhuhuhuuhuhuhuh..buduh laa gmbr ni..uhuhhhuhuuh..


Wednesday, 11-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Bday! \"""(^o^)/

bunge lily.beliau menghasilkan bau yg nyaman dlm bilik aku
tahan dlm seminggu kot..ok laa kan..
bunge mawar laks..comey je!
View all 17 photos...
Birthday 4th January diraikan dgn kekawan n wayang,sayangnye takde gambo. saje je..biar simpan dlm otak je..ehehhee..

On 5th, my housemates wat suprise bday party. Kebetulan hari tu bday sorang housemate aku, kira 2 in 1 laa..hanya gambar2 makanan je den dapat tunjuk, sebab yang laen tu gambar2 kitorang x pakai tudung..enjoy je laa mana yg ada ni ek!?


Friday, 16-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dan Lain-Lain.... ;)

ni masa Pameran Kebaya Nyonya kat KLCC thn lepas..
dgn kekawan skolah kat Mahkota Parade..awal thn ni x silap aku..
masa survey baru2 ni
View all 16 photos...
Gambo cecampur..saje je ubuh kat sini..
boring aa asik nenok gambo sama je kan..haaaa..


Monday, 21-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MIP's Dinner

tgh drive..blom bbuka lg time ni..
 
 
View all 10 photos...


Thursday, 8-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Malam Gumbira Riang Ria!

dgn spider
dgn ezad
dgn tam
View all 18 photos...
Rakaman Zoom In Bersama Spider..Exists sbg artis jemputan.


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net